Hva tilbyr egentlig biblioteket?

Det er mange som tenker at bibliotek bare tilbyr mennesker å låne bøker og filmer, men slik er det ikke. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på andre tjenester som biblioteker tilbyr, slik at du kan se hvor mye bra bibliotekene rundt omkring gjør!

Hjelp til data

Det er utrolig mange biblioteker som hjelper eldre og mennesker som ikke er så flinke på data til å bli bedre på dette. De holder kurs for eldre hver eneste uke og de holder seg oppdatert på hvordan hjelpe folk med ulike tjenester på nett.

Det er også veldig praktisk at biblioteket har data, fordi dette betyr at du kan surfe på nett selv om du ikke har data hjemme.

Utkjøring av bøker

Dette er noe flere av oss pleide å benytte oss av før. Dette gjelder for eksempel bokbussen som kjørte ut til barneskoler som ikke bodde i nærheten av et bibliotek. Nå driver bibliotekene med utkjøring av bøker til mennesker som ikke har muligheten til å ta seg turen til biblioteket som for eksempel kronisk syke, eldre mennesker og mennesker som bor langt unna biblioteker.

Arrangementer

Særlig i de større byene så er bibliotekene utrolig flinke på å arrangere større arrangementer. Dette er alt fra forfattere som kommer og snakker om bøkene sine, til lesestunder med barn. Det som er så flott med biblioteket er at de er så flinke til å inkludere mennesker i alle aldre. Det er derfor vi mener at alle bør besøke bibliotekene oftere.

Biblioteket er et sted der du vet at du kan få hjelp med det du lurer på. De har ofte mange ulike ansatte med ulike bakgrunner, noe som gjør at det er mye hjelp å få. Besøk ditt lokale bibliotek i dag! Du vil garantert få noe ut av det.

hotnews