Skap ditt eget bibliotek

Bibliotekene har en unik og herlig atmosfære som oser av kunnskap og fokus. Det er noe helt eget med å lete gjennom hyllemeter på hyllemeter med bøker, velge en som føles perfekt for dagen, og sette seg ned i den helt særegne roen som finnes i biblioteket for å nyte boka.

Vi er nok mange som har drømt om et slikt avslappende sted hjemme. Så hvorfor ikke lage et lite hjemmebibliotek? Du trenger ikke et helt rom en gang, en ubrukt krok kan så klart fungere nesten like bra. Alt handler om å ha et sted som er dedikert til konsentrasjon og litteratur.

For å skape en avgrensning fra resten av hjemmet kan du i tillegg til bokhyller bruke en vakker veggtapet fra https://www.familietapeter.no/ som setter den rette stemningen for ditt bibliotek. Tapet er en rimelig og enkel måte å forandre et rom på, og her finnes det så mange valgmuligheter at det finnes noe for enhver smak.

Når du har fått opp tapet og bokhyller, samler du alle bøkene du eier. Hvis det ikke er så mange, er loppemarkeder et supert sted for å finne bøker til en rimelig penge. Sortér gjerne bøkene tematisk og alfabetisk slik som det er på biblioteket, særlig om du har mange. Når dette er på plass trenger du en behagelig stol, og kanskje et arbeidsbord om du vil bruke plassen til arbeid.

hotnews