Motetips: fra biblioteket til yogastudioet

For å få hverdagen til å gå opp er det mange som liker å multitaske, og hoppe fra et ærend til et annet. F.eks. er det mange som ønsker en tur innom yogastudioet for å strekke litt etter en lang dag på lesesalen , uansett om det er på universitetet eller et av byens mange bibliotek. Her skal du få noen gode tips til hva du kan ha på deg igjennom dagen, som f.eks. treningstopp dame, som passer uansett hva du skal.

Velg riktig treningstopp

Å velge riktig treningstopp er spesielt viktig for deg som er dame, da denne må være komfortabel å ha på seg igjennom mange timer. Du skal sitte lenge på biblioteket, før du skal svette under yogatimen. Da er det viktig å ha en god topp som dekker alle behov. Du kan søke opp treningstopper for dame på nett, eller besøke Aim’n direkte for et meget godt utvalg. Her finner du garantert en stil som passer for deg.

Over treningstoppen bør du velge en løsittende overdel, for komfortens skyld.. Vi anbefaler ikke joggebukser på biblioteket, men en yogatights i en av årets trendfarger kan fungere godt. Det viktigste er at du velger noe som både er behagelig å ha på seg, og som følger bibliotekets kleskoder.

hotnews