Hvordan telefonen din kan være et bibliotek

Det er mange ting man kan bruke telefonen sin til, en av disse tingene er som et bibliotek. Vet du hvordan du kan gjøre dette? Hvis ikke, så er det bare å lese videre. Her vil du få tips som kan gjøre at du vil benytte telefonen din på en helt ny måte. Kanskje du kan skape et helt eget bibliotek?

Last ned apper

Det å ha tilgang til ulike typer litteratur, nyhetskilder og lydbøker er utrolig spennende. Det finnes en rekke apper som gjør at du for eksempel kan lese dine favorittartikler fra ulike nyhetsformidlere. Du kan også laste ned bibliotekets egne apper. Dette gjør at du kan få tilgang på e-bøker rett inn på telefonen.

Ta bilder

Det å ta bilder av bibliotekene du har besøkt, gjør at du kan bringe frem gamle minner som gjør at du kan leve deg inn mens du hører på lydbok for eksempel. Hvis kameraet ditt eller noe annet blir ødelagt, så kan du skaffe deg reservedeler til iphone, slik at du ikke trenger å bekymre deg.

Ta vare på skjermen

Det å ta vare på skjermen er viktig i forhold til e-bøker. Grunnen til at dette er så viktig er at det blir mye lettere for deg å lese. Siden telefonene bare blir større og større, så er det absolutt ingen grunn til at du ikke skal kunne lese bøker på telefonen din. Det er også mulig å skaffe reservedeler til iPhone når det kommer til skjerm. Dette gjør at du kan være forberedt om du skulle være så uheldig at ulykken skulle være ute.

Prøv ulike apper

Det finnes noen lydbokapper som er veldig populære, men dette betyr ikke nødvendigvis at disse er det beste. Når det kommer til rettigheter til bøker, så finnes det en rekke nettsider som tilbyr bøker gratis, for etter en viss periode så er boken allment tilgjengelig gratis. Det finnes ulike regler for dette i ulike land, men det er spennende Gutenberg Project kan være aktuelt for deg som liker eldre bøker. Hvis du liker klassikere er dette også noe for deg. Det kan også være lurt å sjekke ulike leselister som du kan benytte deg av.

Spør vennene dine

Kanskje du har venner som leser? Spør dem om deres vaner og hva det er de liker å holde på med. Kanskje dette er tiden for deg å starte din egen lesesirkel eller? Det å være en del av et fellesskap er også et godt tips sånn generelt.

Vi håper at vi har gitt deg noen tips som du kan bruke! Det å opparbeide seg et lite bibliotek på telefonen sin kan ta litt tid, men vi lover deg at det absolutt er verdt det. Det å lese gjør en glad!

hotnews