Hvordan bruke mobil på biblioteket

Det å bruke mobil på biblioteket er vel noe som mange ikke tenker at er veldig sosialt akseptert, heldigvis har tidene endret seg og du kan bruke mobilen din på biblioteket til en rekke forskjellige ting. I denne artikkelen skal vi gå inn på ting du kan prøve deg på hos ditt lokale bibliotek.

Låne bøker

Det finnes mange lokale biblioteker som tilbyr interaktive bøker for både barn og voksne, som du kan se på på din mobiltelefon eller nettbrett. Det er også ofte slik at nyere biblioteker tilbyr deg muligheten til å prøve deg på både spill og bøker på nettbrett og datamaskiner de har.

Du får nå en rekke spennende deksel til iphone 11 pro, noe som gjør at du kan oppbevare lånekortet ditt i et av disse dekslene. Dette gjør at du alltid har tilgang til å låne bøker. Ikke nok med det, du kan laste ned apper som gjør at du kan låne e-bøker rett inn på din egen telefon.

Noe som også er ganske kult er at du kan få deg et nasjonalt lånekort, så hvis du er en person som reiser mye, så kan du utnytte lånekortet ditt til det fulle!

Film

Mange biblioteker tilbyr tjenesten «Filmotek», som er en tjeneste du kan logge deg inn på for å se filmer og serier. Du kan gjøre dette både hjemme og på selve biblioteket. Det eneste du trenger et et bibliotekskort og et passord. Dette kan du få ved å oppsøke ditt lokale bibliotek.

Du kan jo selvsagt også låne DVDer fra biblioteket om du heller ønsker dette.

Noe som er sikkert er at det har blitt mye lettere og mye mer sosialt akseptert å bruke mobiltelefon på biblioteket. Det er nettopp derfor vi anbefaler deg å gjøre det nå!

hotnews