Anbefalt magasin som lesestoff

Foretrekker du lettere lesestoff, så kan du alltids gå for å lese magasiner. Blant lesestoffet så finner du magasiner om for eksempel vitenskap, helse og hobby. Det kommer an på hva du er interessert i å lese. Du har muligheten til å sjekke ut hva du liker med Bladkongen rabattkode, for å lese et magasin som virker interessant.

Vitenskap og historie

Det å lære noe er alltids kjekt, men det bør selvsagt være noe som ikke er så tungt å lese. «Illustrert vitenskap» er et eksempel på et magasin som tar for seg populærvitenskap, men bare at vitenskapen blir fremstilt på en forståelig måte. Det vil si at du ikke må være en ekspert på området du leser om i magasinet, for å kunne forstå det. Dette er en fordel for deg som ønsker å lære deg noe på et vitenskapelig nivå. Magasinet «Historie» tar for seg verdenshistoriens største drama og betydningsfulle øyeblikk. Dette er et slikt magasin som passer deg som kan være interessert i historie. Målgruppen for dette er ungdom og oppover. Et annet eksempel på et slikt magasin er «Aftenposten Historie». Her får du innsikt i Norges- og verdenshistorien. Den viser til hvordan både fortid og nåtid henger sammen. Du kan med Bladkongen rabattkode, skaffe deg flere lesestoff som omhandler historie.

Helse og hobby

«iForm» er et magasin som kan gi deg som leser inspirasjonen til å ha et aktivt og sunt livsstil. Dette lesestoffet kan passe du som allerede lever aktivt eller du som ønsker mer motivasjon for å komme i gang. Det kan være å komme i gang med å spise sunnere eller å trene. For deg som er interessert i hobby, så finnes det ulike lesestoff til akkurat det du er interessert i. Det kan for eksempel være å strikke. Da anbefales det å lese «Alt om Håndarbejde Strik», som er et dansk blad. Her finner du det nyeste innen strikkemoten, samt inspirasjon til strikkedesign. Flere driver på med oppussing, da er det godt det finnes magasin som «Gjør Det Selv», som kan gi deg inspirasjon til oppussingsprosjektet ditt. Her finner du flere smarte knep fra fagfolk til hva du kan gjøre, når du trenger løsninger til prosjektet. Du finner for eksempel god veiledning i reparasjon og vedlikehold av verktøy. Det kan også gjelde utstyr. Videre finner du tester og vurderinger som du gjerne kan komme langt med dine arbeidshender.

hotnews