Fotografier og hjemmebibliotek

Mange har drømmer om et bibliotek i hjemmet. Biblioteket er for mange et favorittsted å besøke. Et sted fylt med kunnskap, glede, spenning, krim, humor, bildebøker, datamaskiner, lydbøker og mer. Et bibliotek er ikke lenger «bare» bøker, men også plass for nyheter, aviser, slektsforskning, samlinger for barn og ungdom, lokaler for fritidsinteresser, bandøvelse og mer.

Bibliotek og favorittrom hjemme

Det er ikke alltid at hjemmet har et ekstra rom for et bibliotek. Et bibliotek er noe en kan skape til tross for plassmangel. Hva med en liten krok i stua? Hva med flotte bokhyller og fotorammer med kjære familiebilder? Hos bga fotobutikk finner du hva du trenger å lage lesekrok eller et eget bibliotek hjemme. Heng opp flotte posters som gir den rette atmosfæren du ønsker. Hva med dempet belysning og vakker speilvegg? Et hjemmebibliotek har sjelden det samme utseende i alle hjem. Du kan sette egen personlig karakter på biblioteket ditt. Fotobutikken har et flott utvalg av bilder, rammer, posters, speil og mer som garantert hjelper med stegene du tar for personliggjøring av leserom hjemme.

Lille speil på veggen der

Med flotte speil og plasseringen av dem kan du skape større rom og vakre illusjoner. Speil skaper varm atmosfære med enkle varme farger. Enten du velger stående speil, runde eller noe annet å speile deg i. Myke farger i speilet skaper flotte sanseinntrykk og gir den fargen i rommet du er ute etter. Samspill med tapeter, fotorammer, møbler og duse speil gir akkurat det som skal til for en koselig bibliotek hjemme. Et bibliotek starter med noen bøker, og det vokser fort. Er drømmen et flott stort bibliotek begynner det alltid i det små. Et bibliotek hjemme er alltid en prosess. Langs veien kan du leke med posters, bilder, lys, dekor og farger som kan gi det perfekte rommet når alt er klart for det.

Personlig og offentlig historie

Det er ofte store forskjeller på innredning av et offentlig bibliotek og et hjemmebibliotek. Hjemme er det personlige gjenstander som fotografier og rammer av slekt, kanskje et familietre, personlig favoritt tapet, og maling farge, kanskje et dråpeformet speil i dus «gold rose», og en slitt, men kjær lenestol å synke godt ned i. Kanskje et Hexagon speil i soverom kroken som er det midlertidige stedet for bøkene? Med speil og farger i stort utvalg kan du enkelt lage ditt bokhjørne om plassen kanskje er litt knepen. Hva med et artig Ice Cream eksotisk grønt, eller Balloon speil for barnas rom? En liten bokhylle, god bean bag og morsomt speil er akkurat hva de minste trenger. Et bibliotek må ikke være et stort bygg eller mange rom. Start med den plassen du har og la det vokse med deg.

Stort utvalg og gunstige priser

Enten du velger speil til bordet, speil sol, fotografier, rammer eller posters har Fotobutikken et stort og flott utvalg som dekker alles behov. Her er noe for alles smak og hjelp til oppløfting og forbedring av alle rom.  

hotnews